Fältsäljare till Kondektor Ängelholm

Välkommen till branschens roligaste bolag, enligt oss iaf, även om denna text mer stipulerar torra egenskaper! Kondektor arbetar med arbetskläder, handskar, skor och personlig skyddsutrustning för företag i alla branscher. Vi erbjuder också profil- och presentartiklar samt det som idag kallas produktmedia. Vi söker dig som vill göra skillnad för din kollegor och kunder och helt enkelt är en rolig jäkel med vasst affärstänk. Vi behöver utöka vår säljkår i Ängelholm med en ny fältsäljare som ska sälja vårt erbjudande till marknaden med regionens fräschaste och bästa butik i ryggen via hög aktivitet och närvaro ute hos kunderna.

Om rollen

I din roll som fältsäljare kommer du bearbeta marknaden på ”Bjäre” utifrån att presentera Kondektors erbjudande inom främst arbetskläder och tillhörande kategorier men även övrig portfölj. Det ligger ett stort fokus på nykundsbearbetning då bolaget är inne i en expansiv fas med god tillväxt i vår Ängelholmsbutik.

Arbetsuppgifter

  • Prospektering och identifiering av intressanta bolag
  • Bokning av kundbesök via telefon, soc kanaler och olika företagsnätverk
  • Hög aktivitetsnivå med målbild att genomföra minst ca 10st kvalificerade kundmöten/vecka
  • Ansvarig för ”nöjd kund” via att bearbeta, underhålla och säkerställa rätt erbjudande utifrån kundens preferenser
  • Representera Kondektor i de idrotts- och företagsnätverk vi deltar i på Bjäre med omnejd

Önskade egenskaper/erfarenheter

  • Mod att adressera nya kontakter och förmåga att skapa förtroende över telefon/mail/soc medier
  • Erfarenhet av att tidigare arbetat med de kategorier vi erbjuder anses meriterande men inte avgörande
  • Social skills genom att ha förmågan i olika sammanhang att kunna skapa intresse runt dig som person och det erbjudande du vill leverera till marknaden värdesätts högt
  • Förmåga att skapa lönsamma affärer med ett win-win perspektiv
  • Meriterande men inte avgörande att du har tidigare erfarenhet av rollen som säljare B2B

Vad Kondektor erbjuder dig

Kondektor är ett entreprenörsdrivet bolag med stort fokus på affären så för rätt person som älskar försäljning erbjuds en miljö med högt i tak, bra driv och kollegor som brinner för att hjälpa varandra framåt. Det är korta beslutsvägar och vi har kul på jobbet. Vi är inte blyga för att ställa till med någon AW el dylikt heller. Härlig gemenskap och stora möjligheter för rätt person att fortsätta utvecklas i arbetslivet finns nu möjlig, är du vår nya stjärnsäljare?

Du kommer att utgå från vår butik i Ängelholm på Verkstadsgatan 15 och tjänsten är på heltid med start enligt ök. Du erbjuds tjänstebil och vår lönemodell bygger på en fast del och provision. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då vi gör ett urval löpande och tjänsten tillsätts när rätt person övertygat oss. Skicka ditt CV och personliga brev till michel@kondektor.se senast 21/2 och har du frågor runt tjänsten mm så ring Michel Ekberg på 0735- 13 87 20.