Kondektor söker butikssäljare till Helsingborg

Kondektor är ett bolag som säljer arbets- och profilkläder samt presentprodukter och produktmedia med två butiker placerade i Helsingborg respektive Ängelholm. Vi är idag ca 15 personer och behöver nu utöka med ytterligare en butikssäljare till vår butik i Helsingborg för att möta den ökade efterfrågan på våra tjänster och produkter.

OM TJÄNSTEN

Ditt ansvar är att hjälpa våra kunder med rådgivning och service i vår butik genom ett trevligt och professionellt bemötande samt trycka transfertryck etc på plagg direkt i butik. Du ansvarar även för att exponera våra produkter på ett attraktivt sätt och fylla på/beställa artiklar som tagit slut, samt att hålla ordning och snyggt i våra lokaler. Du bistår övrig organisation med att registrera order och planera leveranser till kunder. 

Det förekommer andra arbetsuppgifter men ovan nämnda är de huvudsakliga. Vi är en tajt organisation och man förväntas bistå där det behövs under sin arbetstid. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag.

DIN PROFIL

Du är en glad, utåtriktad och serviceinriktad person. Du är nyfiken och tycker att det är spännande att lära dig nya saker. Viktiga egenskaper är att vara driven, strukturerad och noggrann. Du gillar att "visa framfötterna" och har inga problem att ta initiativ för att få saker att hända. Det är viktigt att du är bra på att samarbeta och arbeta i ett team. Vi uppskattar om det finns en vinnarmentalitet som hela tiden vill bidra till att slå gårdagens försäljningssiffror genom ditt sätt att vara. 

SÖK TJÄNSTEN

Välkommen med din ansökan och CV till michel@kondektor.se

Urval kommer att ske löpande så ansök omgående, dock senast 15 december.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Michel Ekberg på 0735-138720 el michel@kondektor.se